DeSI – Strategische besluitvorming voor woningcorporaties

By Raymond Ebben

Het resultaat van een nauw samenwerkingsverband tussen Improven en OCS Consulting heeft geresulteerd in een doorbraak voor strategische besluitvorming bij woningcorporaties!

DeSI is ontwikkeld om woningcorporaties in staat te stellen de impact van strategische scenario’s snel en gecontroleerd te doorgronden. De interface is intuïtief en begrijpelijk en de uitgebreide grafische weergaves ondersteunen de gebruiker bij het besluitvormingsproces. 

Waar de traditionele applicaties dagen nodig hebben voor het inrichten en doorrekenen, is DeSI in staat
dit in minuten te realiseren en te presenteren in 1 overzichtelijke applicatie.
De uitgebreide grafische weergaves stellen de gebruiker in staat de impact van de verschillende scenario’s
in een oogopslag te zien en waar nodig kan men dieper op de resultaten inzoomen.


DeSI wordt aangeboden als een SAAS-applicatie om de gebruikers volledig te ontzorgen zodat deze zich kunnen focussen op het proces.  Voor het doorrekenen van de scenario’s en financiële modellen, maakt de applicatie gebruik van SAS. De rapportages worden getoond in SAS Visual Analytics. De invoerschermen voor het inregelen van de scenario’s zijn naadloos geïntegreerd in de applicatie om zo het gebruikersgemak te kunnen optimaliseren.

Meer weten over DeSI of nieuwsgierig geworden of we dit ook voor uw rapportage behoeften kunnen realiseren? Neem dan contact op met Raymond Ebben.